X
X

Over Ons

Bizonrock 2024

Bizonrock is een rockfestival dat in 2009 opgericht werd door de VoadersChiro van Eine. De VoadersChiro, vaders van de chiroleden en de chiroleiding, is een deelvereniging van de Chiro die zich inzet voor de Chirojeugd van Eine.

Over-ons-kamp-sfeer

In 2009 was het de eerste editie van het rockfestival Bizonrock, welke verwijst naar de Bizonbrug die eigen is aan Eine.

Sinds vorig jaar wordt het festival georganiseerd door de VZW Vrienden van de Chiro Eine en hebben ze een werkgroep die bijna een heel jaar bezig is met de organisatie van ons festival. Geert Van Laecke wordt als voorzitter binnen de werkroep van Bizonrock bijgestaan door Kurt Paelinck, Bart Lepez, Kenneth Dhont, Kurt Verzelen, Jean-Marie Heyse, Stan Verswijver, Pieter Rogge en Wout Rogge.

Dankzij de sponsors kunnen we de toegang op het festival gratis houden, wat ook ons doel is. De opkomst is steeds een succes. Vorige editie hadden we zo’n 1.800 bezoekers op het terrein en 400 VIP’s. Sinds 2022 gaat Bizonrock door aan de lokalen en terreinen van de Chiro in de Sint-Annastraat, en maken we er een volledig feestweekend van.

ole-quiz

Zo starten we voor de 6de keer op vrijdagavond 6 september met de door de Oud-Leiding georganiseerde Olé Quiz t.v.v. de werking van Chiro Eine. We palmen opnieuw de VIP-tent in en organiseren een prettige familiequiz. Denk aan niveau Blokken, met hier en daar een vraag van het niveau Canvas Crack, om de competitie er in te houden.

Inschrijven kan door een mail, met jullie teamnaam, te sturen naar [email protected] (let wel inschrijving is pas definitief als u een bevestigingsmail krijgt) Ploegen van max. 4 personen, kostprijs €25 per ploeg, er is plaats voor 45 ploegen. De deuren gaan open om 19u30. Inschrijven en betalen doet u aan  de ingang. Drankbonnen worden aan de toog verkocht. De eerste vraag volgt om 20u. Het einde schatten we rond middernacht!

Op zaterdag 7 september gaat de 14de editie van Bizonrock door. Dit jaar met een lokale support act en 4 tribute bands uit binnen- en buitenland. Zeker omdat we ons festival laagdrempelig willen houden door geen inkomprijs te vragen, zijn we ervan overtuigd dat iedereen zich welkom zal voelen, jong en oud.

En tot slot van ons feestweekend organiseert Chiro Eine in de VIP-tent op zondag 8 september vanaf 11u een grote BBQ voor alle Chiroleden, hun familie, oud-leiding en sympathisanten.

BBQ 2024

DOEL: de werking van Chiro Eine

Dankzij de organisatie van Bizonrock heeft de Chiro van Eine oa. in 2017 nieuwe lokalen kunnen bouwen en financieren. Vandaag willen we met ons feestweekend financiële ondersteuning geven aan de algemene werking van de Chiro Eine.

DANK

Daarnaast willen we het College van Burgemeester en zijn Schepenen bedanken omdat we van hen de toestemming en steun hebben gekregen om dit alles te kunnen laten doorgaan. Dank ook aan de stadsdiensten voor het gratis gebruik van allerlei materialen. Ook voor de buurtbewoners kan een feestweekend altijd wat extra last brengen. Dankzij een goede verstandhouding en communicatie met hen proberen we zoveel als mogelijk begrip hiervoor op te brengen en willen ons evenement zo vlot mogelijk door laten gaan.
En uiteraard ook onze talrijke sponsors. Dankzij hen kunnen we dit organiseren en de toegang gratis houden. Last but not least richten we ook een dankwoordje aan de ganse familie van de Chiro van Eine. Zonder hun inzet, volharding en steun zou Bizonrock niet realiseerbaar zijn.

Met muzikale groeten,

VZW Vrienden van de Chiro Eine

BIZONROCK 2024

Vrienden van de Chiro Eine VZW
Heurnestraat 35
9700 Oudenaarde

Privacy Policy

@2024 Vrienden van de Chiro Eine VZW

SOCIAL MEDIA